Mi történik? Két újabb baleset a 31-es főúton, ebből az egyik halálos volt

Megosztás

A két baleset egymástól alig 10-15 kilométer távolságra történt. Az egyik balesetet szenvedett autóból sajnos már csak holtan tudták kiemelni a sofőrt.

Nagy csattanás történt a maglódi “vese” körforgalomban hétfőn. A karambolt követően az egyik személyautó vezetőjének életét már nem lehetett megmenteni. Az csak később derült ki, hogy információink szerint már az ütközés bekövetkezte előtt sem volt eszméleténél, mert tüdőembóliát kapott. Onnantól nem volt ura a gépjárműnek, ez vezetett a nagy balesethez.

De halálát nem a becsapódás okozta, mert az orvosszakértő szerint az már a baleset előtt igazából bekövetkezett.

Forrás és képek: 31es főút infó

Kicsit később történt a délutáni mendei baleset. Információnk szerint a Suzuki sofőrje előzni szeretett volna, de szemből érkezett egy kamion. További információk hiányában azt mondhatjuk, hogy ha valóban könnyebb sérüléssel megúszta (a képeket látva is erre következtethetünk) a személyautó vezetője, hálás lehet a sorsnak. A kamion alig tört, a Suzuki azért kissé jobban, de egyértelmű, hogy egyikük sem haladt teljes sebességgel, mert akkor teljesen máshogy néznének ki a roncsok is. A 31-es úton az elmúlt 1,5 hétben elképesztően sok karambol történik, a körforgalmas haláleseten kívül szinte mind emberi felelőtlenségből következik be. Jó lenne végre kicsit lassítani.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek